Těhotenstvi´

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda mohu být těhotná když jsem měla s přítelem přerušovaný nechráněný sex (neudělal se do mě) a po dvou těhotenských testech které vyšly negativně jsem měla zpoždení v ms. Mohu být těhotná ?

Odpověď odborníka:

Těhotenské testy jsou poměrně spolehlivé, takže gravidita není příliš pravděpodobná zopakujte jej s odstupem cca 1 týdne. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: