Těhotenství

Dobrý den,chci se zeptatměla bych být v 6.týd.těhotenství,ale není vidět srdíčko dnes jsem byla u lékaře,protože jssem včera špinila a on mi řekl že pořád nevidí srdíčko. Napsal mi vdut. děl.1 pl. vejce 12mm,pl. pl zatím zřetelně nediferencuje,andex.,bilat. bpn VT O moc tomu nerozumím podle mě bych měla být tak ve 4.týdna manžel byl na služební cestě a pohlav. styk byl 9.3. posled. mens.26.2. mam strach,protože je to už 3.těhot. prvni potrat druhé jsem porodila v 8.měsíci. Děkuji Vám moc za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Pavlíno! Všechno dopadne dobře, nebojte se. Nechte se sledovat, ptejte se svého gynekologa a nebojte se. Na druhou stranu Vás musím upozornit, že drtivá většina oplozených vajíček je potracena, a počet potratů exponenciálně klesá se stářím plodu. Prahem je asi tak 12tý týden, pokud jej zárodek ve zdraví překoná, je šance na úspěšné těhotenství obrovská. do té doby je vhodné se k těhotenství příliš neupínat.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: