Tehotenstvi a afty

Dobrý den, jsem ve 25tt. těhotenství a pod rtem se mi udělali malý puchýřky, nebolestivé. namazala jsem to Vectavirem a druhý den to mám suché, udělala jsem chybu, protože se prý Vectavir nemá v těhot. používat. Předem moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Lepe je jej v těhotenství nepoužívat, ale ve 25 týdnu gravidity a jednorázovém použití se nedomnívám, že by jste udělala nějakou zásadní chybu nebo ohrozila plod Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: