Těhotenství a antikoncepce

Dobrý den před 9 dny jsem měl se svou přítelkyní nechráněný sex ejakuloval jsem se do ní. Antikoncepci bere poctivě za 2 měsíce ani jednou nevynechala. Má stres že bude těhotná včéra 3.6 měla dostat měsíčky ale eště je nedoatala. Je to způsobené stresem že bude těhotna nebo je to normální opoždění menstruace. Popřípadě mám se bát že budu otec nebo ne? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud neudělala chybu v užívání je gravidita nepravděpodobná, můžete si udělat gravitest který je positivní již kolem 7 dne po případné koncepci. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Příčinou nevysvětlené neplodnosti může být celiakie
Články: Příčinou nevysvětlené neplodnosti může být celiakie
Snažíte se horem dolem, a...
Metličkové žilky mohou potrápit i děti
Články: Metličkové žilky mohou potrápit i děti
Objevily se vašemu dítěti...
Rýma
Články: Rýma
Rýma je zánět nosní...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Kůže atopiků trpí při planých neštovicích daleko více než u nealergických dětí
Plicní embolie
Články: Plicní embolie
Plicní embolie je vmetení...
Co je to Helicobacter pylori?
Články: Co je to Helicobacter pylori?
Od roku 1983, kdy Warren a...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: