Těhotenství a antikoncepce

Dobrý den Chtěla bych se zeptat, ještě před nasazením první antikoncepce jsme s přítelem měli nechráněný sex a já mám pocit že jsem těhotná jen to nevím jistě, ale zajímalo by mě zda se nemůže něco stát tomu miminku když beru antikoncepci. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, pokud jste těhotná, (test), okamžitě vysaďte antikoncepci. Může způsobit vady plodu.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: