Těhotenství a antikoncepce

Dobrý den, beru již 5. měsíc HA, poslední cyklus jsem měla před dvěma měsíci (brala jsem dvě balení aktivních tablet chloe v kuse) pilulky jsem ani jednou nezapoměla brát, občas ji vezmu max o 3 hod dříve nebo déle, právě beru neaktivní tablety již 4. den a menstruaci nemám ale těhotenský test je negativní, mohu být těhotná?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Olgo! Příroda je mocná čarodějka a těhotenství nelze vyloučit. Je však v popsaném případě krajně nepravděpodobné.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: