Těhotenství a antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda jsem mohla otěhotnět, pokud užívám HA Mirelle, ale 1 x jsem si tabletku vzala o 16 hod později (zhruba v polovině cyklu) a 1 x o 3 hod později. Sex s partnerem je každý den, někdy i několikrát za den a to bez kondomu či přeruš.soulože.. A ještě se chci zeptat, pokud bych byla těhotná, vadilo by užívání HA do konce cyklu?Nemělo by to negativní vliv na zdraví plodu? A jaké časové rozmezí při pravid.užívání HA je ještě bezpečné při zapomenutí (1 nebo 2 hod?) Mnohokrát děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Risiko je zvýšeno pokud je užívání posunuto o více než 12 hodin,případnému těhotenství by to nevadilo příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: