Tehotenstvi a bylinky

Dobry den chtela jsem se prosim zeptat jestli se pri rannem tehotenstvi muze pit caj kontryhel obecny.Mam za sebou uz 4 nechtene potraty a cetla jsem ze kontryhel caj je na to dobry ale vim ze bylinky se v tehotenstvi nesmi tak prosim o radu dik moc Pavla

Odpověď odborníka:

Kontryhel je na ženské problémy dobrý, domnívám se, že byste ho pít mohla. Existují publikace o těhotnství, které se více zaměřují na tyto alternativní metody ( např.Co čekat v radostém očekávání).

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: