Těhotenství a cvičení

Dobrý den pane doktore, chci se zeptat na dotaz, nad kt. bych jindy třeba sama kroutila hlavou, ale i přesto se zeptám.U prvního i druhého těhotenství, jsem v začátku krvácela lehce, takže mi bylo doporučeno samozřejmě dělat vše, ale nepřetěžovat se , nenosit nic těžkého.Bohužel druhé těhotenství nevyšlo, miminko v 18 tt zemřelo.Nyní se pokoušíme znovu a ráda bych se dostala znovu do formy, už kvůli případnému těhotenství.Tak se chci zeptat, co se týče jízdy na rotopedu opravdu svižné, že se tělo opravdu spotí a zahřeje, nemůže to mít na např. počáteční těhotenství nějaký vliv?Děkuji

Odpověď odborníka:

Na počáteční graviditu to vliv mít nebude,ale jakmile bude gravidita potvrzena měla by jste zvolnit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: