Těhotenství a cvičení kalanetiky

Dobrý den, jaký máte názor na cvičení kalanetiky v těhotenství? Jsem ve 4. měsíci a před těhotenstvím jsem kalanetiku cvičila pravidelně. Moje těhotenství probíhá v pořádku a až na klasické nevolnosti je vše bez problému. Byla jsem na jedné hodině a velice jsem se uvolnila. Vynechala jsem ovšem cvičení břicha a cviky vleže na břiše. Myslíte, že tím nemohu miminku ublížit? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, cvičením kalanetiky určitě miminku neublížíte. Cvičte tak dlouho v těhotenství, jak Vám to bude příjemné.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: