Těhotenství a dna

Dobrý den, pane doktore, mam dnu, beru leky (2 tb. Rano) a chtela bych se zeptat: snazime se o miminko a zajimalo by me, zda mohu i nadale uzivat Milurit nebo ne? Melo by to nejake vedlejsi ucinky na tehotenstvi nebo na nase snažení? Děkuji mnohokrate.

Odpověď odborníka:

V příbalovém letáku je psáno K dispozici nejsou žádné údaje týkající se bezpečnosti přípravku Milurit v těhotenství u lidí. V souladu s tím by přípravek Milurit měly používat těhotné ženy jen tehdy, pokud jejich lékař uváží, že přínos léčby převáží možná rizika. . Poraďte se tedy s vaším ošetřujícím lékařem Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: