Těhotenství a dna

Dobrý den, pane doktore, mam dnu, beru leky (2 tb. Rano) a chtela bych se zeptat: snazime se o miminko a zajimalo by me, zda mohu i nadale uzivat Milurit nebo ne? Melo by to nejake vedlejsi ucinky na tehotenstvi nebo na nase snažení? Děkuji mnohokrate.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Poraďte se svým prakt. lékařem o nutnosti léčby. Všeobecně se při léčbě Miluritem uvádí: Důkazy o bezpečnosti přípravku Milurit v těhotenství u lidí jsou nedostatečné, i když se hojně používá po mnoho let bez zjevných negativních následků.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x