Těhotenství a ha

Dobrý den, už se mi několikrát stalo, že jsem při braní HA otěhotněla, ale hned na to samovolně potratila. Teď, když jsem normálně brala tabletky (samozřejmě pravidelně),tak jsem při pauze nedostala měsíčky. Nyní mám citlivější prsa, jsem více unavená a chodívám častěji na záchod. Sice jsem před 2 měsíci začala tančit, tak nevím, zda by to bylo i tím, ale i tak jsem z toho lehce rozhozená. Předem děkuji, Markéta

Odpověď odborníka:

dobrý den, otázku nevidím.....ale budiž...Když berete antikoncepci správně tak k těhotenství nemůže dojít, čili vaše tvrzení je sporné. pokud tělo má větší psychickou nebo fyzickou zátěž tak nepravidelnost cyklu není neobvyklá, menses většinou vynechají. to jestli jste těhotná odhalíte těhotenským testem z lékárny, který se dá norm koupit. rozhozený bych nebyl.

MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA
MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Medic Centre s.r.o.,
Gynekologicko porodnická klinika 1. LF UK a Nemocnice Na Bulovce

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: