Těhotenství a ha

Chtěla bych Vás požádat o radu ohledně plánovaného těhotenství. Dobrala jsem poslední HA (po 12 letech užívání). Po té nastoupila pravidelná menstruace a nyní jsem v prvním týdnu bez HA. Chtěla bych se zeptat, zda je nutné čekat alespoň jeden měsíc s plánováním otěhotnění nebo tzv. "očista těla" není nutná a pravdivá informace. Před užíváním HA menstruace nebyla pravidelná, tudíž předpokládám, že nyní můžu čekat také několik měsíců něž se dostaví. Je tedy možno se o těhotenství pokoušet už v tomto období? Předem moc děkuji za informaci.

Odpověď odborníka:

Moniko,
je možné se o těhotenství pokusit hned, žádná očista těla není potřeba, je třeba ale počítat s tím, že to zpočátku nemusí jít hned. Přeji hodně štěstí s budoucím těhotenstvím.
S pozdravem

MUDr. Jiří Martinů
MUDr. Jiří Martinů

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x