Těhotenství a ha

Dobrý den, můj dotaz se týká těhotenství při současném užívání hormonální antikoncepce. Za poslední půl rok jsem totiž přibrala 5 kilo, přestože jsem vždy vážila přibližně pořád stejně. Nevím jestli to mám přikládat problémům se štítnou žlázou, trpím hypothyreosou. Antikoncepci jsem užívala pravidelně bez chyb a menstruace se mi rovnež vždy dostavila (nebo by se dostavila při užívání HA i v těhotenství). Poslední pohlavní styk jsem ale měla 28.3. 2010, a těhotenský test, který jsem si dělala dnes (15.6. 2010) vyšel negativní. Mohu se na výsledek spolehnout? Mockrát děkuji za odpověd. S přáním hezkého dne. Mirka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, na test se sice spolehnout můžete, ale vaši situaci by měl vidět a vyšetřit gynekolog. Proto jej navštivte a informujte jej, měl by spolu s vámi hledat příčiny. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: