Těhotenství a ha

Dobrý den, chci se zeptat má kamarádka měla před čtyřmi měsíci nechráněný pohlavní styk. HA bere půl roku pravidelně každý den ve stejný čas. Během styku měli dvě "přestávky" a před ejakuací "ho" vyndal. Menstruaci má každý měsíc jenom se jí posunuly o jeden den. Žádné změny na sobě nevidí ani nevolnosti nemá a neměla. Slíbila jsem,že se zeptám jestli je možnost otěhotnění když měli takový pohl. styk a bere HA.. tak děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud neudělala chybu v braní, je gravidita velmi nepravděpodobná. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pět věcí signalizujících infekci v ráně
Články: Pět věcí signalizujících infekci v ráně
Tuto otázku si klade mnoho...
Střevních zánětů stále přibývá. Proč?
Články: Střevních zánětů stále přibývá. Proč?
Hledáním příčin rostoucího...
Vyšetření prostaty
Články: Vyšetření prostaty
Při vyšetření prostaty...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Lymeská borrelióza
Články: Lymeská borrelióza
Lymeská borrelióza (LB) je...
Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Články: Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Z bezvědomí vás vytrhne...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x