Těhotenství a hcg

Jsem tehotna, na ultz u lekare jsem byla v 5+3tt a potvrdil mi tehotenstvi, zvetsenou sliznici a gestacni vacek, ktery byl uz dobre viditelny. O tri dny pozdeji jsem byla na zmereni HCG jako samoplatce a hodnota se ukazala byt 50.200. Ma otazka zni, hladina se mi zda hodne vysoka, nemelo byt na ultz byt videt uz vic. Chapu ze mohla jeste behem 3 dnu narust ale i tak uz musela byt v den ultz v desetitisicich. Mockrat vam dekuji za odpoved. Veronika

Odpověď odborníka:

Vážená paní
Jde o to jak je velká gravidita obecně v 5+3 by již měla být vidět akce srdeční přesně velikost resp.staři gravidity určí ultrazvuk v 12 týdnu
Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

MUDr. Jan Sládeček
 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: