Těhotenství a kolaps

Dobry den , pred par dny jsem se dozvedela , ze jsem tehorna podle doktroa 4-6 tyden , zjistila jsme to tak ze tyden v kuse jsem mela velke bolesti v podvrisku az skoro na omdleni ale jendou vnovi jsem i z te bolesti dvakrat omdlela , v nemocnci mi stale nikdo nedokazal rict z ceho to muze byt , mam velky strach , dale se chci za tri tydny mam odjet na 6 dni do d chorvatska , myslite ze pokud bude vse v poradku mohla bych odjet ? Dekuji predem za odpoved

Odpověď odborníka:

dobrý den, na cestu se vydejte v případě, že budete v pořádku. Bolesti v podbřišku mohou být na základě zahnizďování vajička do dělohy, větší jsou v případě, že máte dělohu "otočenou". Jistě to bude otázka na Vašeho gynekologa.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x