Těhotenství a krém herpesin

Dobrý den, prosím o radu, jsem v 11tt a udělalo se mi několik oparů na rtu, ze zvyku jsem začala používat krém herpesin, až dnes jsem si v letáčku přečetla, že by se neměl v těhotenství používat. Nemohla jsem miminku nějak ublížit? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud šlo o malý opar (opary) a nepoužívala jste jej dlouho, určitě nedošlo k velkému vstřebání léku a není se čeho obávat. Příště určitě budete obezřetnější před užitím jakéhokoli prostředku v těhotenství. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nepodceňujte vyrážku. Může být projevem alergie.
Články: Nepodceňujte vyrážku. Může být projevem alergie.
Alergie mívá různé projevy...
Sádlo je (opět) zdravé
Články: Sádlo je (opět) zdravé
Není to poprvé, kdy vědci...
Otrava železem
Články: Otrava železem
K léčení anémií a...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Umíte pečovat o kardiostimulátor?
Články: Umíte pečovat o kardiostimulátor?
Pokud máte v rodině nebo...
Krevní tlak a pulz: Co jejich hodnoty napoví?
Články: Krevní tlak a pulz: Co jejich hodnoty napoví?
Někdo by si mohl myslet, že...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: