Těhotenství a laserová operace očí

Dobrý den, 8.11 jsem byla na laserové operaci očí, která proběhla v pořádku. antikoncepci neberu, s přítelem jsme si před operací dávali pozor a i těhotenský test byl negativní. A teď 14.11 po necelém týdnu po operaci se mi ukázal test na těhotenství pozitivní.nevím jak dlouho už sem těhotná a mám obavy jestli operace laserem, nebo prášek na uklidnění který se před operací dává,nebo antibiotika, které si do zítra mám kapat(tobradex), nějakým způsobem nemůžou ublížit embryu. předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v prvé řadě bude dobré zjistit, jak dlouho jste těhotná, dle poslední menstruace a dle UZ vyšetření u gynekologa. S největší pravděpodobností bude embryo v pořádku.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: