Těhotenství a lymská borelioza

Dobrý den, asi před rokem jsem prodělala lymskou boreliozu I.stadium.Přeléčeno 5dní antibiotiky.Nyní jsem v 10týdnu těhotenství,chodím stále do infekční poradny a z krevních testů mám hladinu IGM 4,8.Může to nějak ohrozit vyvíjení plodu či případně mít za následek vývojové vady?A může to ovlivnit výsledek hodnot tripl testu na vývojové vady?Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, výsledek tripl testu by to ovlivnit nemělo. Co se ohrožení plodu týče, je třeba být po celou dobu sledována v infekční poradně. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-8 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: