Těhotenství a menstruace

Mám nechranenej pohlavní styk s přítelem, a mám o 2dny opožděnou menstruaci, v podbřišku to bolí jako pokaždé když mám mít menstruaci, a ale ne a ne se menstruace zpustit :/ bojíme se oba ze budu těhotná :/ možná je to předčasné ale strašně se bojíme :(.. jelikož mi je 15 :/ je to opoždění možné třeba tím ze jsem měla hnisavou anginu a brala antibiotika a probiotika??.. děkuji za odpověď :)

Odpověď odborníka:

Antibiotika ani probiotika by na cyklus neměla mít vliv udělejte si gravitest je velmi spolehlivý. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: