Těhotenství a primoinfekce cmv

Dobrý den, v unoru/březnu tohoto roku jsem lezela na bulovce s primoinfekci CMV a v srpnu tohoto roku otěhotněla. Jak dlouho "trvá" primoinfekce a jake je riziko vývojových vad plodu pokud tento vir v tele mam? Děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud jste v březnu prodělala primoinfekci CMV, v těhotenství, které začalo v srpnu, se vývojových vad u plodu způsobených tímto virem, obávat nemusíte.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: