Těhotenství a problémy se zády

Dobrý večer,chtěla bych se vás zeptat na,pro mě docela důležitou otázku.jsem v 9tt,druhé těhotenství.loni na podzim jsem si v práci vyhodila 2 plotýnky v oblasti L4-L5 a L5-S1.pokud to mám správně.jedna plotýnka byla vysunutá na 5,5mm a druhá na 6 mm bez vyhřeznutí.podstoulila jsem pouze rehabilitace.od té doby trpím bolestmi zad.chtěla bych se zeptat,jestli je možné,že mi bude doporučen porod císařským řezem nebo můžu rodit normálně.já bych raději rodila normálně,ale mám strach jestli se můj stav nemůže po porodu zhoršit.Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

V tomto případě se porodník jistě bude rozhodovat za základě doporučení odborníka,který vás s pateří léčil a zná přesně váš stav příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: