Těhotenství a prošlé potraviny

Dobrý den, prosím o radu. Jsem 30tt a včera jsem vypila jedno nealkoholické pivo, jenže jsem si po vypití všimla, že je prošlé, ale dokonce 7 měsíců. Bojím se abych nějak neublížila miminku. Může vadit vývoji dítěte takhle dlouho prošlá potravina? děkuji za odpoveď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, prošlé potraviny nemusí být vždy zdravotně závadné, není možné se však u nich spoléhat na výživové a chuťové vlastnosti výrobku. Jedním prošlým pivem jste miminku určitě neublížila.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: