Těhotenství a skolioza

Dobrý den, mám takový problém. Jsem těhotná a mám skoliozu páteře. Jsem v prvním měsíci. Chtěla jsem se zeptat jestli můžu nějak poškodit plod když budu každý den cvičit posilovací cviky na páteř? A pokud můžu cvičit, do kterého měsíce? Moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, přiměřeným cvičením plodu nijak ublížit nemůžete. Můžete cvičit tak dlouho, dokud vám to rostoucí břiško dovolí.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Křečové žíly
Články: Křečové žíly
Křečové žíly, varixy nebo...
Oční projevy alergie
Články: Oční projevy alergie
Zánět spojivek může mít...
Otoky po hmyzím bodnutí nepodceňujte
Články: Otoky po hmyzím bodnutí nepodceňujte
Možná vy nebo vaše děti...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Endokrinologické vyšetření
Články: Endokrinologické vyšetření
Endokrinologické vyšetření...
Kašel kvůli pálení žáhy? Ano, je to možné!
Články: Kašel kvůli pálení žáhy? Ano, je to možné!
Refluxní choroba jícnu se...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: