Těhotenství a srůsty v břiše

dobrý den, chtěla jsem se zeptat, před pár lety mi byl vyoperován prasklý apendix, od té doby, mám problém s tužší stravou a proto se raději vyhýbám špatně stravitelným jídlům. Domnívám se, že se mi udělali v břišní dutině srůsty a po nevhodných potravinách, mám bolesti břicha, zřejmě v tenkém střevě. Chtěla jsem se zeptat, pokud bych otěhotněla, mohlo by mi to přivodit nějaké komplikace, když by rostoucí plod tlačil na orgány v břiše a já tak možná měla ještě větší problémy s nadýmáním a špatným trávením potravy? děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, dala bych si vyšetřit žlučník, zda nemáte kameny. Srůsty obvykle nedělají potíže se zažíváním hůře stravitelných potravin. Těhotenství se nebojte a směle do toho:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x