Těhotenství a střevní chřipka

Dobrý den, jsem ve 4. týdnu těhotenství a nakazila jsem střevní chřipkou. Projevy: krátce trvající, ale intenzivní bolest břicha s průjmem a pocitem na zvracení. Teplota jen 37,3. Bylo to asi infekční, postihlo to i manžela a našeho dvouletého synka. Zvládla jsem to bez léků, ale mám obavy o miminko. Je nějaká pravděpodobnost, že by moje viróza mohla plod nějak ohrozit (malformace..)? Děkuji předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, ve 4.týdnu je malé riziko pro plod, každopádně Vám nikdo 100% nic nezaručí.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: