Těhotenství a syfilis

Dobrý den, tři roky zpátky jsem se léčila penicilinem na syfilis, před rokem jsem byla dokoncena přeléčena znovu. Ted bych ráda otěhotněla. Existuje nějaké riziko pro mě nebo pro dítě???Na posledním odběru jsem byla před půl rokem a výsledky byly dobré.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po zaléčení je riziko minimální nebo téměř žádné.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: