Těhotenství a vakcína silgard

Dobrý den, prosím Vás o radu a názor, kdybych náhodou otěhotněla po druhé očkovací vakcíně Silgardu je nutné podstoupit umělé přerušení? Nebo může vakcína nepříznivě ovlivnit vývoj plodu??? Děkuji

Odpověď odborníka:

Vakcinace během gravidity a kojení je kontraindikována. Pro přerušení těhotenství by musel být závažný důvod, nějaká važná ochylka va vývoji plodu. Musela byste vakcinaci přerušit, a začít se znovu očkovat po těhotenství. Lepší je nejprve očkování dokončit a poté teprve otěhotnět!

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: