Těhotenství a verrunal

Dobrý den, chtěla bych se informovat. Používala jsem asi týden 2x denně Verrumal na bradavici na chodidle, ale jsem ve 4 měsíci těhotenství. Je to velký problém ? Může to nějak uškodit prckovi ? Děkuji za odpověď .

Odpověď odborníka:

Verrumal působí jen lokálně takže nemějte obavy. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: