Těhotenství a vyšší puls

Dobrý den, ráda bych se zeptala - jsem v 21. týdnu těhotenství a už podruhé mi lékař v poradně naměřil vyšší puls - 103, 119. Tlak mám cca 130/80. Na EKG jsem byla a na nic se nepřišlo. Jsou tyto hodnoty stále v normě vzhledem k těhotenství?

Odpověď odborníka:

Pokud je tlak a EKG normální nemusíte se znepokojovat případně by byla vhodná kontrola u interního lékaře. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: