Těhotenství a výtok

Dobrý den paní doktorko, jsem v 20. týdnu těhotenství a jsem po přeléčení globulemi Macmiror, který jsem brala na kvasinky (lékařka mi jej předepsala bez stěru na kulktivaci). Již od počátku těhotenství mám hustý bílý výtok, který je i nyní, občas i táhlý průhledný hlen (zejména po fyzické zátěži). Výtok i hlen jsou bez zápachu a bez svědění, může být pro mé těhotenství nebezpečný? K lékařce jdu ve čtvrtek tak nechci plašit a volat jí kvůli tomu dřív. Děkuji za odpověď a přeji hezký den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, výtoky jsou v těhotenství velmi časté, a nijak nejsou nebezpečné. Pokud vás neobtěžuje pálením,svěděním, bolestmi, není důvod léčit je ani se nijak obávat.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
výtok vodoví | Od: vendula | 2.11.2013 06:32
DOBRÝ DEN mam dotaz před měsícem sem měla
zánět a ted asi 14 dni musím nosit vložku protože
mam vodoví výtok bojím se aby to nebyla plodovka
sem 29 tt + 4 bolesti svědění nic takového nemam
děkuji za odpoved
reagovat
re:výtok vodoví | Od: admin | 3.11.2013 19:26
Na diskuzní příspěvky doktor neodpovídá, prosím
zadejte svůj dotaz do poradny http://www.ulekare.cz/poradna-lekare



reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: