Těhotenství ano x ne ???

Dobrý den rád bych vás poprosil o radu. Má přítelkyně má bolesti v okolí pupíku, hlavně na pravé straně (slepé střevo vyoperováno), a chodí častěji na toaletu avšak menstruace proběhla asi před pěti dny avšak trvala pouze dva dny a v "lehčím rázu" jedná se o těhotenství nebo jde o nějakou chorobu střev?? děkuji za odpověď a chápu že odpově'd nemůže být sto procentní.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Pavle! Mnohem přesnější odpověď než já vám poskytne těhotenský test. Kupte si test kvalitní, cenově dražší, který je schopen detekovat už časné stadium těhotenství. Pokud bude negativní, jako první bych pomýšlela na střevní nebo močovou infekci (podle toho zda "častějším chozením na toaletu" myslíte stolici nebo moč). Pokud by se potíže nelepšily, bylo by třeba navštívit prakického lékaře. Hezký den.

MUDr. Petra Řeháčková
MUDr. Petra Řeháčková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rakovina hrozí téměř každému, která je nejhorší?
Články: Rakovina hrozí téměř každému, která je nejhorší?
Jenom v Evropě se každý rok...
Diabetická neuropatie
Články: Diabetická neuropatie
Cukrovkou trpí v České...
Kolorektální karcinom
Články: Kolorektální karcinom
Kolorektální karcinom je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: