Těhotenství během kojení

Dobrý den pane doktore, mám 18 měsíční dcerku, kterou stále kojím. Užívala jsem antikoncepci Cerazette, při které jsem poslední 3 měsíce užívání vždy po 14 dnech "špinila". Tuto antikoncepci jsem před 2 měsíci vysadila, asi 3 týdny nato jsem dostala normální menstruaci. Teď už jsem měla před 4 dny dostat další menstruaci, a pořád nic. Je možné, že jsem těhotná, i když mi těhotenský test vyšel negativní? Nebo můžu mít menstruaci ještě stále rozhozenou tím, že kojím?Mám z těhotenství strach, protože v době, kdy bych mohla otěhotnět, jsme byli na dovolené a já si tam každý večer po dobu 6 dní dávala 2 dcl vína. Mohlo by to mít na vývoj plodu nějaký špatný vliv? Předem moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, můžete mít jak nepravidelnou menstruaci, tak být těhotná. 2 dcl vína na dovolené by neměly plodu uškodit.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x