Těhotenství i přes negativní těhotenské testy

Dobrý den, používám antikoncepci Triregol a v prvním týdnu užívání jsem si zapomněla vzít jednu tabletku (bylo to 4. 10.) Chtěla jsem se Vás zeptat, zda je možné, abych byla těhotná i přes to, že mám pravidelnou, stejně dlouhou menstruaci. Dále jsem si dělala čtyři těhotenské testy (v různých časových odstupech) a všechny vyšly negativní. Ptám se proto, protože občas pociťuji píchnutí v podbřišku a před menstruací mám na dotek citlivější prsa. Děkuji za Vaši odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Zřejmě u Vás už menstruační krvácení po této chybě proběhlo. V tomto případě tedy zřejmě těhotná být nemůžete. Jinak , pokud byste si nevěfěla rady v případě chyby v užívání antikoncpece, můžete se podívat na návod na našem webu http://www.neumed.cz/informace/antikoncepce.php nebo na našem facebooku Neumed

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: