Tehotenstvi je to možné??

dobrý den je mi už 31 let máme s manželem 2 děti a chcem třetí mám problém že mám málo ženských hormonů DUPHASTON a beru je v tabletkách doktorka mi řekla že bych po nich mohla do půl roku otěhotnět . Po dobu 4 měsíců mi menstruace chodila po 26 dnech teď se mi nedostavila místo ní jsem měla hustý hlenovy vytok který teď ustal mám divné mravencení v podbřišku a bolí mě hodně v kříži jsou to podobné bolesti jako jsem měla při porodu ale jinak mi nic není jen trochu se mi zvětšila prsa a test nic neukazuje dnes to je 32 den od posledních měsícku je možné že bych byla těhotná děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Těhotenství je samozřejmě možné test je positivní 6 dní po koncepci,vyčkejte týden a zopakujte jej,pokud bude negativní bude nutná návštěva na gynekologii k zjištění příčiny. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: