Tehotenstvi-krvaceni

Dobry Den chci se zeptat sem 3tyden tehotna a dnes sem 2krat trosicku spinila opravdu trosicku myslite ze to je normalni???nebo ze se jedna o potrat????

Odpověď odborníka:

Dobrý den, špinění v časném těhotenství může být, může se jednat o počínající potrat. Na UZ zatím nebude nic vidět. Pokud nezačnete krvácet, nestrachovala bych se. Jestli budete krvácet a mít bolesti v podbřišku, navštivte co nejdříve lékaře.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: