Těhotenství nebo hormonální porucha?

Dobrý den, je mi 31 let, poslední sex.styk jsem měla v polovině července, beru antikoncepci (den před stykem jsem zapomněla a vzala cca 14 hodin po běžné době braní), menstruace již dvakrát proběhla, ale před týdnem mě začala bolet prsa, mám návaly horka, občas mě bolí v podbříšku - těhotenský test je negativní. Je i přesto možné, že bych byla těhotná, může jít o hormonální poruchu nebo nějakou nemoc? Děkuji Lucie

Odpověď odborníka:

Gravidita je v tomto případě velmi nepravděpodobná,bolesti v podbřišku by mělo objasnit gynekologické vyšetření. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: