Těhotenství nebo něco jiného?

Dobrý den, v polovině listopadu, když jsem zrovna byla ve dvanáctém dnu svého cyklu, jsem přespávala u přítele. K pohlavnímu styku mezi námi nedošlo, jen jsem se nedopatřením svým klínem, když jsem neměla kalhotky, otřela o přítelův rozkrok (měl na sobě trenky mokré od preejakulátu, před tím neejakuloval a odskočil si). Přítel mě poté prstil, přičemž sám na sebe před tím nijak nesahal. Jelikož jsem byla ve svém dvanáctém dnu cyklu, byla jsem hodně vystrašená, že bych mohla být těhotná. Menstruace mi nakonec přišla o čtyři dny dřív, než měla, trvala sedm dní a byla normálně silná. Ale od posledního dne menstruace mě píchá v levé části podbřišku, cca na úrovni stydké kosti. Mám už asi dva týdny problém s vyprazdňováním. Těhotenský test dělaný šestého prosince mi vyšel negativní. Je tu nějaká možnost, že bych mohla být i tak těhotná? Popřípadě mohla bych bolesti přisuzovat problémům s vyprazdňováním? Byla bych moc ráda za odpověď. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den,těhitná s největší pravděpodobností nejste, bolesti v podbřišku mohly souviset se střevními obtížemi.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: