Těhotenství nebo zánět?

Dobrý den. od ovu mam BT 37.2-37.3....ted menses (asi teda)a stále 37...jen jednou pokles na 36.8 jinak furt nahoře..menses zitra končíj.je mi furt zle,na omdleni,hlava se motá,mravencej bradavky,poboliva v podbrisku,časté močení....test zatim negativní...je možné být těhu i když se dostavila menses??takovéto příznaky při menses sem nikdy neměla. Ted jsme o mimi přišli v 8tt, byla jsem na revizi,a moc si prejeme aby vše bylo ok.. Bolesti v podbřišku trvají..

Odpověď odborníka:

Pokud přišla menses v termínu a test je negativní je gravidita nepravděpodobná pro bolesti v podbřišku by rozhodně bylo vhodné vyšetření k zjištění příčiny. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: