Těhotenství, opožděná menstuace

Doobrý den, před 2 dny jsem sem psala kvůli mému problému s Postinorem a hormonální antikoncepcí. Menstruace se dostavila, takže mohu užít normálně nové plato antikoncepce? Nestane se mi nic? Nechci antikoncepci zbytečně vysazovat, děkuji.

Odpověď odborníka:

Pokud se menses dostavila normálně můžete pokračovat další platíčkem. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: