Těhotenstvi po chemoterapii u muze

Dobrý den,můj muž prodělal před 3 lety rakovinu varlete,chemoterapie probíhala asi 3 měsíce..nyní je manžel v pořádku,chodí na pravidelné kontroly..teď jsem otěhotněla,myslite,ze je riziko postižení dítěte?Nebo je to dostatečná doba od chemo a nemusíme se obávat?Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Milá Ivo, moc gratuluji ! Buďte úplně v klidu, spermie Vašeho muže jsou po takové době již v plné kondici a nemusíte se ničeho obávat. Držím palce!

MUDr. Karolina Kašparová
MUDr. Karolina Kašparová

Specializace: Onkologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kouření vás může připravit o zdraví zubů i dásní
Články: Kouření vás může připravit o zdraví zubů i dásní
Většina lidí je obeznámena...
Kolorektální karcinom
Články: Kolorektální karcinom
Kolorektální karcinom je...
I pivo může způsobit alergii
Články: I pivo může způsobit alergii
Pivo. Jeden z nejstarších a...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse
Články: Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse
Nehty postižené plísněmi...
Poničené růstové chrupavky ani růstový hormon nezachrání
Články: Poničené růstové chrupavky ani růstový hormon nezachrání
Léčba růstovým hormonem. U...
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: