Těhotenství po dvou císařských řezech

Dobrý den, je mi 39 let a mám dvě děti 16 a 4 roky a obě děti jsou císařem. Po poslední návštěvě u svého gynekologa mi bylo sděleno, že mi nejspíš špatně srostla děloha po porodu a že nedoporučuje další těhotenství. Následně mi ale řekl, že pokud bych těhotná byla, tak musela být více hlídaná a další porod by byl opět sekce. To není pro mě žádná novinka a nyní tedy nevím, jestli mohu otěhotnět nebo ne. Jinak jsem zdravá a žádné komplikace u mě nejsou a v těhotenství také nebyly. Děkuji za odpověď..:)

Odpověď odborníka:

Gynekolog zřejmě usoudil na základě ultrazvuku, kde viděl jizvu na děloze, která není kvalitní. Jinak 3. dítě po dvou císařských řezech je dnes běžnou záležitostí, ve světě ještě více

MUDr. Jiří Bastl
MUDr. Jiří Bastl

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Privátní ambulantní zařízení Gynosan, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+11 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: