Těhotenství po im

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat, jestli mohu mít druhé dítě,když jsem po infarktu myokardu ICHS,který byl řešen 3 stenty a k tomu hypertenzi 3 stupně.Beru 5 prášků na tlak,2 na ředění krve-vím,že se dají vyměnit za jiné,ale bojím se, abych neohrozila sebe i to malé. Předem děkuji Lida

Odpověď odborníka:

Dobrý den, takto na dálku si netroufám odpovědět, protože neznám detailně Váš zdravotní stav. K tomu, zda Vám doporučit či nedoporučit další dítě, se zodpovědně může vyjádřit pouze Váš kardiolog po domluvě s Vaším gynekologem. Rady od osob (i když lékařů), které neznají ani Váš zdravotní stav ani jeho vývoj, bych rozhodně v potaz nebral.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: