Těhotenství po konizaci

Dobrý den, jsem skoro rok po konizaci děložního čípku. Z cytologického hlediska je zatím vše v pořádku, ale bohužel mi byl čípek zkrácen prý jen na 1cm. Moc bychom chtěli ještě jedno miminko, ale nevím jestli jsem schopná ho s tak krátkým čípkem donosit . Myslíte, že s klidovým režimem atd. je to možné nebo je to s tak krátkým čípkem vyloučené. Vím, že je to asi dost individuální a těžké na to odpovědět. Moc děkuji L

Odpověď odborníka:

Dobrý den, máte, pravdu, je to velice individuální. Přesto s vhodnou péčí by neměl být problém dítě donosit. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: