Těhotenství po konizaci

Dobrý den, moc bych chtěla ještě třetí dítě, ale bohužel jsem po porodu druhého prodělala konizaci děložního čípku. Z histologického hlediska je od té doby ( leden 2010) zatím vše v pořádku a obě minulé těhotenství proběhly bez komplikací. Čípek mi byl ale prý hodně zkrácen, jen asi na 1cm. Proto bych se Vás ráda zeptala, jak moc je těhotenství v mém případě rizikové, i vzhledem k věku (je mi 35 let). Děkuji moc za odpověď. Lucka

Odpověď odborníka:

Risiko je o něco větší,ale celá řada žen po tomto zákroku porodí neměla by jste se toho bát,v 35 letech je vhodné provést genetické vyšetřeni počet vývojových vad stoupá s věkem příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: