Těhotenství po kyretáži

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, dne 17.8.209 jsem podstoupila čištění dělohy po potratu,5tt. Nyní začínám 9 týden a menstruace se zatím nedostavila. Do této doby jsme měli s manželem asi 2 nechráněný styk. Je možné abych byla těhotná, nebo může jít o spoždění. A jestli ano poznal by to těhotenský test? Moc děkuji za odpověd. Přeji pěkný den Jana S.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Jano, po potratu tělo potřebuje nějaký čas, aby se dalo zpět dohromady. Uvádí se běžně 6 týdnů, u někoho ale může trvat i déle. Těhotenský test určitě těhotenství pozná, pokud byste byla těhotná. Není nic jednoduššího, než si ho udělat.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Močové kameny
Články: Močové kameny
Močové kameny, urolitiáza...
Co se skrývá za pocitem studených rukou a nohou?
Články: Co se skrývá za pocitem studených rukou a nohou?
Pocit studených rukou a...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: