Těhotenství po laparoskopii cysty

Dobrý den, 25.10. jsem byla na laparoskopii cysty (endometrioza), byl mi předepsán Synarel, ale dva jiní lékaři mi doporučili, že když chci již teď otěhotnět měla bych zkusit nejdříve to a při neúspěchu teprve hormonální léčbu. Takže jsem ho užívala jen od 8.11. do 29.11. (3týdny) a menstruace se v dostavila týden dříve. Je možné, že tento měsíc budu mít ovulaci déle, nebo vůbec tzn. nemohu otěhotnět - mohou to způsobit ty tři týdny užívání Synarelu? a bude již příští měsíc můj cyklus normální i s ovulací? Děkuji za odpověď. Tereza

Odpověď odborníka:

Cyklus by měl být normální, zda dojde k ovulaci to není možno předem říci, řada cyklů je anovulačních, potíže s otěhotněním vám spíše může způsobit endometrióza Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: