Těhotenství po miniinterupci

Dobrý den,paní doktorko!Před měsicem jsem se podrobila potratu (miniinterupci).během "šestinedělí" jsem měla i nechraněný styk.podle partnera je vše v pořadku, ovšem uplynulo 5 týdnů,ale stále se nedostavila mentruace.chtěla bych se proto zeptat ,jake je procento otěhotnění v "šestineděli?"a zdali může nedodrženi sexualní abstinence prodloužit termín menstruace.děkují, přeji hezký den.

Odpověď odborníka:

V šestinedělí je pravděpodobnost otěhotnění malá, ale je. Jistě vám lékaři řekli, že pohlavní styk je v této době nevhodný. To, že se menstruace zatím nedostavila může být ještě následek zákroku, sliznice dělohy se musí zcela obnovit, aby mohla normálně menstruovat. Ale i tak pro jistotu doporučuji těhotenský test.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: